Sobota7. september 2024, meniny má Marianna, zajtra Miriama

AKTUÁLNE Polícia má pred koncertom AC/DC plné ruky práce: Premávka vo Vajnoroch je zhustená

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Premávka na prístupových cestách v okolí Starého letiska v bratislavských Vajnoroch, kde sa v nedeľu uskutoční koncert skupiny AC/DC, je zhustená. Upozornila na to bratislavská polícia. Vodičom odporučila využiť príjazd Rače a od diaľnice D4.

Aktualizované o 19:30 Premávka v okolí Starého letiska v bratislavských Vajnoroch, miesta nedeľňajšieho koncertu skupiny AC/DC, je naďalej zhustená. Informovala o tom bratislavská polícia. Vodičov vyzvala na rešpektovanie dopravných značení aj pokynov policajtov. "Na monitorovanie aktuálneho vývoja dopravnej situácie v mieste konania sa koncertu AC/DC využívame nielen vrtuľník letky Ministerstva vnútra SR, ale aj služobné drony," priblížila na sociálnej sieti.

Polícia využíva na monitorovanie dopravnej situácie v mieste konania sa koncertu aj služobné drony (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

"Dopravní policajti aj naďalej premávku usmerňujú a dohliadajú na jej bezpečnosť. (...) Vodičom odporúčame zvýšiť opatrnosť, trpezlivosť a zároveň ich vyzývame, aby sa riadili pokynmi policajných hliadok," uviedla na sociálnej sieti s tým, že prípady narušenia verejného poriadku doposiaľ nezaznamenala.

Dopravní policajti dohliadajú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky pred koncertom AC/DC (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Na Starom letisku v bratislavských Vajnoroch v nedeľu večer vystúpi austrálska legendárna skupina AC/DC. V súvislosti s koncertom platia viaceré dopravné obmedzenia. Kompletne uzavretý je pre automobilovú dopravu Vajnorský nadjazd, a to do pondelka (22. 7.) 3.00 h.

AKTUÁLNE Polícia má pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viac o téme: DopravaPolícia VajnoryAC/DC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu