Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Klienti pozor! Až štyri banky chystajú na víkend veľké odstávky: Presné časy výpadkov a zoznam nedostupných služieb

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Až štyri banky hlásia odstávku niektorých svojich služieb. Ich klienti by sa mali pripraviť na to, že niektoré veci jednoducho cez víkend nevybavia.

Z piatka od 22.00 hod do soboty 20. júla 7.00 hod budú niektoré systémy z dôvodu plánovanej odstávky nedostupné v 356.bank. Banka o tom informuje na svojom webe. „Priprav sa na platby kartou online. Pozri si vopred svoj ePIN, ktorý nájdeš v detaile karty v apke, aby si online platbu vedel potvrdiť aj počas nedostupnosti aplikácie,“ odporúča banka klientom. Informácie o platbách cez push notifikácie sa klientom počas údržby tiež neobjavia, ale uistili ich, že po spustení systémov všetky dopošlú.

Odstávku plánuje aj Poštová banka. Tá tiež potrvá od piatka 22.00 hod do soboty 7.00 hod. Nedostupná bude mobilná aplikácia a internet banking.

Klienti pozor! Až štyri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nedostupnosť svojich služieb hlási aj mBank. Tá sa uskutoční v nedeľu. „V snahe skvalitniť naše služby sa v nedeľu 21. 7. 2024 v čase od 2:30 do 9:00 uskutoční plánovaná odstávka našich systémov,“ uviedli. V uvedenom čase nebudú dostupné platby kartou na internete. Fungovať nebude internet banking, mobilná aplikácia, platby kartou na internete (ak je vyžadované potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo pomocou SMS), SMS, mLinka a systém žiadostí o produkty. Platby kartou na termináloch v obchodoch a výbery z bankomatov budú však fungovať bez obmedzení.

Plánovaný výpadok hlási aj ČSOB. V nedeľu od 00.01 hod do 7.00 hod nebudú dostupné niektoré služby. Pre plánovanú prevádzkovú odstávku dôjde k celkovému obmedzeniu služieb Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking a ČSOB API (PSD2).

 

Viac o téme: BankaOdstávkaSlužby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu