Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Polícia pátra po Matúšovi Belisovi z Veľkých Uheriec: Nevideli ho už skoro mesiac!

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

VEĽKÉ UHERCE - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 27-ročnom Matúšovi Františkovi Belisovi z Veľkých Uheriec v okrese Partizánske. Belis odišiel ešte 20. júna z domu do Švajčiarska, jeho súčasný pobyt nie je známy. V pondelok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Aktualizované 2.9.2024 Polícia odvolala pátranie po nezvestnom 27-ročnom Matúšovi Belisovi z Veľkých Uheriec (okres Partizánske). Muža našli. Informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková. Muž odišiel ešte 20. júna do Švajčiarska, v kontakte so svojou sestrou bol 5. júla, odvtedy jeho pobyt nebol známy. 

Muž odišiel do Švajčiarska

Muž odišiel do Švajčiarska na návštevu svojej sestry a cykloturistiku. "So svojou sestrou bol naposledy v kontakte 5. júla vo švajčiarskej obci Bad Zurzach, kde sa s ňou rozlúčil. Následne vo svojej ceste pokračoval na bicykli z Bad Zurzachu cez Dielsdorf do Zürichu. Odtiaľ mal ísť vlakom do Rakúska a následne bicyklom na Slovensko," priblížila Kuzmová.

Polícia pátra po Matúšovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/KR PZ v Trenčíne)

Ak máte informácie, ohláste ich na polícii

Nezvestný meria 180 centimetrov a váži 90 kilogramov. Má tmavé vlasy krátkej dĺžky, hnedé oči a veľkú dlhú bradu tmavej farby. Naposledy mal na sebe oblečené čierne tričko, čierne trojštvrťové cyklistické nohavice, obuté mal biele botasky. So sebou mal čierny batoh s oranžovým lemovaním, zrkadlové slnečné okuliare tmavej farby, bielo-šedú cyklistickú prilbu, horský bicykel červeno-čiernej farby a mobilný telefón.

"Akékoľvek informácie o nezvestnom ohláste na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na stránke Polícia SR - Trenčiansky kraj na sociálnej sieti," vyzvala verejnosť Kuzmová.

Viac o téme: PátranieVeľké UherceMatúš František Belis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu