Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Prekvapivé rozhodnutie známeho reťazca: TIETO výrobky si už v ich obchodoch na Slovensku nekúpite!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - V sieti obchodov Kaufland na celom Slovensku si už zákazníci nekúpia cigarety ani iné tabakové výrobky. Nemecký reťazec sa totiž rozhodol stopnúť predaj tohto typu sortimentu. Zákazníci si ich však naďalej môžu kúpiť u predajcov priamo v prevádzkach.

Upozornil na to portál Aktuality, pre ktorý to potvrdila hovorkyňa Kauflandu Lucia Vargová. „Zákazníci si už v rámci našej predajnej plochy nezakúpia tabakové výrobky,“ uviedla. Zmena sa má týkať všetkých predajní reťazca, ktorých je u nás približne 80.

Kaufland je v porovnaní s inými reťazcami z hľadiska vnútorného usporiadania trochu špecifický a zákazníci si tak stále môžu zakúpiť cigarety a iné tabakové výrobky u špecializovaného predajcu, ktorý disponuje širokou ponukou týchto produktov.

Unikátna zelená predajňa Kauflandu zaujme už na prvý pohľad
Zobraziť galériu (2)
Unikátna zelená predajňa Kauflandu zaujme už na prvý pohľad  (Zdroj: Kaufland)


Kaufland je na Slovensku zatiaľ jediný, ktorý obmedzil predaj tabakových výrobkov. Bila, Terno a ďalšie reťazce pôsobiace na Slovensku uviedli, že nateraz neplánujú rušiť ani inak obmedzovať predaj tohto tovaru. Podobne sa vyjadril aj Lidl, ktorý patrí s Kauflandom pod hlavičku nemeckej spoločnosti Schwarz Gruppe.

Viac o téme: CigaretyKufland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu