Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

AKTUÁLNE Poplach v obchodnom centre! Zasahuje polícia: Všade naokolo sú rozhádzané úlomky

V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie Zobraziť galériu (4)
V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

DUNAJSKÁ LUŽNÁ - Polícia aktuálne zasahuje pri obchodnom centre v Dunajskej Lužnej. Zlodeji z neho vytrhli bankomat. Úlomky sú rozhádzané všade na okolo.

Poplach v Dunajskej Lužnej spôsobili nadránom zlodeji. Na konci obce totiž vytrhli z areálu malého obchodného centra bankomat. Informuje o tom portál noviny.sk. Úlomky z bankomatu sú rozhádzané všade naokolo. Na mieste aktuálne zasahuje polícia, ktorá miesto opáskovala policajnými páskami.

Informáciu potvrdila aj bratislavská polícia. "Krátko po 04.15 h sme na linke 158 prijali informáciu o poškodení jedného z bankomatov v obci Dunajská Lužná. Podľa doterajších informácií, doposiaľ neznámy páchateľ pravdepodobne za využitia trhaviny poškodil bankomat, nachádzajúci na budove predajne potravín na Orechovej ulici. K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo," poznamenali na sociálnej sieti.

AKTUÁLNE Poplach v obchodnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Vyšetrovaním a okolnostiami tejto udalosti sa v súčasnosti zaoberajú policajti Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Bližšie informácie však polícia poskytne až keď to umožní vyšetrovanie. 

Viac o téme: Obchodné centrumPolícia Bankomat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu