Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

AKTUÁLNE Po požiari v Červenici bol v dome nájdený mŕtvy muž

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

ČERVENICA - Pri pondelňajšom požiari strechy rodinného domu v osade v obci Červenica v okrese Sabinov bol v dome nájdený mŕtvy muž. Informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

Ako uviedol, na mieste zasahuje deväť príslušníkov HaZZ z Prešova s tromi kusmi techniky.

archívne video

Požiar autovraku v noci zamestnal nielen policajtov druhého bratislavského okresu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Hasičom sa podarilo zlikvidovať požiar

Hasičom sa podarilo zlikvidovať požiar strechy rodinného domu v obci Červenica v okrese Prešov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová.

Ako uviedla, požiar strechy rodinného domu v obci Červenica bol ohlásený po 7.30 h. "Na mieste zasahovalo deväť príslušníkov Okresného riaditeľstva HaZZ v Prešove z hasičskej stanice Prešov s troma kusmi hasičskej techniky a štyria členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Červenica s jedným kusom techniky," povedala Knišová.

"Pri požiari bola jedna osoba usmrtená a jedna osoba utrpela zranenia. Išlo o intoxikáciu splodinami horenia. Zranená osoba bola na mieste ošetrená posádkou záchrannej zdravotnej služby a následne transportovaná na ďalšie vyšetrenie do nemocnice," doplnila Knišová.

Po lokalizácii požiaru hasiči pomocou termovíznej kamery vyhľadávali skryté ohniská a dohášali ich. "Požiar sa im podarilo krátko po 10.30 h zlikvidovať. Na mieste udalosti je prítomný zisťovateľ príčin vzniku požiaru. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania," dodala Knišová.

Viac o téme: PožiarTragédiaČervenicaMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu