Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Polícia pátra po svedkovi dopravnej nehody z konca mája pri Diviackej Novej Vsi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

DIVIACKA NOVÁ VES - Prievidzskí dopravní policajti pátrajú po svedkovi dopravnej nehody, ku ktorej došlo ešte 31. mája o 16.00 h na ceste II/574 medzi Diviackou Novou Vsou a Diviakmi nad Nitricou v okrese Prievidza. Výzvu vo štvrtok zverejnili na sociálnej sieti.

Na úseku došlo k havárii osobného motorového vozidla Škoda Octavia, ktorá sa skončila ťažkou ujmou na zdraví vodiča auta. "Na mieste havárie sa mal nachádzať svedok, a to vodič nákladného motorového vozidla Scania bielej farby s návesom bielej farby s reklamným nápisom zelenej farby s doposiaľ nezisteným evidenčným číslom. Ten priebeh uvedenej havárie videl, avšak do príchodu polície z miesta havárie odišiel na doposiaľ neznáme miesto," uviedli policajti. Podľa telefónneho čísla na nápise návesu svedok podľa nich nebol stotožnený.

 

👮‍♂️🔎PÁTRAME PO SVEDKOVI DOPRAVNEJ NEHODY 🚓Prievidzskí dopravní policajti pátrajú po svedkovi dopravnej nehody, ktorá...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, July 4, 2024

Prievidzský okresný dopravný inšpektorát v tejto súvislosti žiada vodiča alebo vlastníka nákladného motorového vozidla, prípadne iných svedkov uvedenej havárie, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát Policajného zboru Prievidza alebo na čísle 158.

Viac o téme: NehodaPátranieSvedkoviaPolícia Diviacka Nová Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu