Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

EXKLUZÍVNE FOTO Vládni predstavitelia si užívali plavbu na lodi! Na akých pokrmoch si pochutnávali?

(Zdroj: TASR/Daniel Stehlík)

ZÁKAMENNÉ - Výjazdové rokovanie vlády v rôznych regiónoch aj naďalej pokračujú. Nedávno zamierili predstavitelia slovenskej vlády na Oravu, konkrétne do obce Zákamenné. Nám sa podarilo získať exkluzívne zábery občerstvenia, na ktorom si pochutnali počas výletu na lodi.

Výjazdové rokovanie vlády Slovenskej republiky sa včera 3.7. 2024 konalo na Orave. Konkrétne v priestoroch Polyfunkčného kultúrneho domu v Zákamennom, kde sa rozhodli, že pre tento región vyčlenia 1 645 000 eur. Rovnako vláda poskytne 200.000 eur na zachovanie detskej ambulantnej pohotovosti v Oravskej poliklinike Námestovo, 150.000 eur uvoľní na účely rozšírenia cyklochodníkov v rámci projektu Cyklotrasa okolo Oravskej priehrady.

Po rokovaní si to naši vládni predstavitelia namierili na loď, kde si užili vyhliadkovú plavbu po Oravskej priehrade. Taktiež navštívili aj Slanický ostrov umenie. Nám sa podarilo zistiť, aké pochutiny si na lodi užívali. Všetko bolo pripravované z regionálnych špecialít miestnych dodávateľov. Nemohli tak chýbať korbáče či iné druhy syrov. Pozrite si fotografie cateringu v našej galérii.

Galéria: Na tomto si pochutnávala vláda

Viac o téme: VládaJedloVýjazdové rokovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu