Piatok5. júl 2024, meniny má Cyril, Metod, zajtra Patrik, Patrícia

Zo slovenského trhu sťahujú nebezpečné kuracie mäso! FOTO Predávalo sa takmer pol roka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Na slovenskom trhu sa nachádzalo nebezpečné kuracie mäso. Informuje o tom veľkoobchod Metro s tým, že sa predávalo takmer pol roka. Ľudí žiada, aby mäso nekonzumovali.

METRO Cash & Carry SR s.r.o. pristúpila k stiahnutiu výroboku s názvom "Qualiko Kurča bez drobkov 1,2 kg MR". "Vo výrobku bol zistený prekročený limit na antibiotiká (doxycyklín)," informuje spoločnosť s tým, že stiahnutie sa týka výrobku od dodávateľa EU POULTRY s.r.o.

Zo slovenského trhu sťahujú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: METRO Cash & Carry SR s.r.o.)

"Ak ste si uvedený výrobok zakúpili a máte ho stále k dispozícii, prosíme Vás, aby ste ich nekonzumovali. Výrobky ste si mohli zakúpiť v čase od 19. januára 2024 do 01. júla 2024," informuje na webe spoločnosti Petra Bártová, vedúca oddelenia kvality. Zároveň požiadala, aby odberatelia informovali aj svojich partnerov či zákazníkov a prevzali výrobky späť. Za zakúpené výrobky vám budú na základe predajného dokladu vrátené peniaze. Vrátenie je možné do 31. júla 2024. 

V prípade, že nie ste z akéhokoľvek dôvodu schopní predložiť predajný doklad, pre urýchlenie procesu treba požiadať obsluhu zákazníckej recepcie o výnimočné vystavenie duplikátu dokladu. "Za spôsobené nepríjemnosti sa Vám ospravedlňujeme a veríme, že naša spolupráca bude aj naďalej pokračovať k obojstrannej spokojnosti," uviedla vedúca oddelenia kvality na webe.

Viac o téme: MetroAntibiotikáKurča bez dropkovNebezpečné mäso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu