Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

MIMORIADNE pátranie po mladej Tereze! FOTO Odišla z domu a odvtedy ju nikto nevidel

(Zdroj: Facebook/Polícia SR )

ŽILINA - Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo mimoriadne pátranie po krásnej 23-ročnej Tereze Sedlákovej, ktorá odišla z domu. Odvtedy ju nikto nevidel.

Tereza Sedláková, ktorá býva v Rajeckých Tepliciach v okrese Žilina, odišla v nedeľu 23.6. 2024 v obedných hodinách z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto. Blízkym doteraz nepodala o sebe žiadnu správu a jej pohyb je neznámy.

Polícia preto vyhlásila po dievčati mimoriadne pátranie. Tereza je vysoká 176cm a je štíhlej postavy. Má dlhé ryšavé vlasy a modré oči. Na sebe mala naposledy oblečené čierne šaty na ramienka a čierne plátenky. Zvláštnym znamením je tetovanie. V spodnej časti chrbta má vytetovaného modrého motýľa, na pravej nohe na stehne ornament, na hrudi ornament srdca a jazvy na oboch predlaktiach.

"Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ," informovala o tom žilinská polícia.

 

HĽADÁME TEREZU 👮Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej: SEDLÁKOVÁ Tereza, 23...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Monday, June 24, 2024
Viac o téme: PátranieŽilinaTereza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu