Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Polícia: Červenku za hranicami nehľadáme!

Roman Červenka (26)
Roman Červenka (26) (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Recidivista Roman Červenka (26) polícii stále uniká! Od jeho kuriózneho úteku cez okienko toaliet nemocnice na Kramároch ubehlo už šesť dní. Jednou z možností Červenkovho doterajšieho úspechu pri skrývaní sa môže byť i pobyt za hranicami Slovenska. Polícia však tento variant podceňuje.

"Podľa aktuálnych údajov tento človek nie je na území Českej republiky vedený ako hľadaná osoba," povedal pre Nový Čas Roman Skřepek, hovorca policajného prezídia Českej republiky. Tvár muža podozrivého z bankovej lúpeže v Rači sa neobjavuje ani na zozname hľadaných osôb na území Rakúska. Kompetentné úrady u našich južných susedov ani len netušia, ako Roman Červenka vyzerá. "Doteraz sme o tejto veci zo slovenskej strany nedostali žiadne informácie," informoval Nový Čas József Cségényi z Prezídia Policajného zboru Maďarskej republiky.

Podľa vyjadrenia policajného viceprezidenta Stanislava Jankoviča polícia nepredpokladá, že Červenka opustí územie Slovenska. Recidivista nemá vystavené platné doklady a zároveň neovláda cudzie jazyky. Slovenskí policajti preto na mladého Bratislavčana svojich kolegov za hranicami neupozornili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu