Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Neskutočný trapas: Podozrivý ušiel policajtom z nemocnice, nechytili ho!

Napriek jednej z najväčších pátracích akcií bratislavskej polície sa policajtom v stredu nepodarilo zadržať bankového lupiča Romana Červenku Zobraziť galériu (3)
Napriek jednej z najväčších pátracích akcií bratislavskej polície sa policajtom v stredu nepodarilo zadržať bankového lupiča Romana Červenku (Zdroj: SITA)

Aktualizované!


BRATISLAVA - Zablokovaná doprava aj výpadovky! Policajti včera večer tri hodiny pátrali po podozrivom z bankovej lúpeže. Ušiel im po predvedení na lekárske ošetrenie do nemocnice na Kramároch! Najväčšie kolóny sa počas kontrol áut tvorili na Prístavnom moste a v okolí Karlovej Vsi.

Podľa informácií Nového Času muži zákona hľadali podozrivého z bankovej lúpeže, ktorá sa stala 3. januára v Rači. Maskovaný páchateľ si so zbraňou v ruke vtedy z pobočky banky odniesol 160-tisíc korún. Zástupkyňa policajnej hovorkyne Tatiana Kurucová o hľadanom nechcela uviesť žiadne podrobnosti, ani o trestnom čine, z ktorého je podozrivý.

Na komunikáciách mesta sa v čase večernej dopravnej špičky tvorili rozsiahle niekoľkokilometrové kolóny. Najväčšie boli v Starom Meste a v okolí Karlovej Vsi. Ozbrojení policajti zastavovali autá a kontrolovali vodičov. "Z Bratislavy do Senca som išiel dve hodiny. Trikrát ma kontrolovali policajti," zhodnotil akciu Roman na internetovej stránke bleskovky.sk. Podľa našich informácií boli policajné opatrenia zrušené vo všetkých okresoch o 20.30 hod. okrem Nového Mesta.

Podľa agentúry SITA sa nepodarilo zadržať podozrivého z bankovej lúpeže. Po 26-ročnom Romanovi Červenkovi z Bratislavy je vyhlásené celoštátne pátranie. Podľa informácií zástupkyne bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej ide o nebezpečného páchateľa a polícia predpokladá, že môže byť ozbrojený.

Policajti podozrivého v stredu zadržali v mieste jeho bydliska a predviedli ho na policajné oddelenie. Vyšetrovateľ ho obvinil z lúpeže, Červenka počas vykonávania procesných úkonov požiadal o lekárske vyšetrenie, policajti ho previezli do nemocnice na bratislavské Kramáre odkiaľ sa mu podarilo ujsť, uviedla Kurucová. Obvinený muž mal v čase úteku oblečené šedé šuštiakové nohavice, s červeným pásom po oboch stranách, tmavomodrú vestu a červenú mikinu. Obuté mal šedé tenisky Nike.

Akékoľvek informácie o hľadanom mužovi je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu