Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Mečiar ponúka až dve svine

Chorého Slotu nahradila Belousovová.
Chorého Slotu nahradila Belousovová. (Zdroj: ČTK)

BRATISLAVA - Na prvom stretnutí Koaličnej rady v sídle SNS chýbal hostiteľ. V trojke Robert Fico, Vladimír Mečiar totiž pre virózu absentoval Ján Slota. Nahradila ho Anna Belousovová. Okrem toho, že ich čaká spoločná zabíjačka, si chcú koaliční lídri posvietiť nielen na privatizáciu SPP, ale aj elektrární či Slovak Telekomu.

Na rokovaní parlamentu koncom mesiaca odznie správa o privatizácii SPP. „Predaj SPP bol najväčšie zlodejstvo, aké sa udialo na Slovensku,“ tvrdí premiér Fico. Tajomné zmluvy z čias Dzurindovej vlády sľubuje podobne ako slávne cédečko o klientoch nebankoviek, odtajniť opäť šéf HZDS Mečiar. Ten zahviezdil návrhom, aby v tlačovom zákone bolo presne definované, kto je a kto nie je novinár, keďže dnes píše prakticky hocikto, kto pred politika postaví mikrofón. „Malo by existovať niečo, čo by vám dávalo osvedčenie o tom, že ste novinári,“ povedal priamo novinárom Mečiar.

Na zasadaní Koaličnej rady absentoval šéf národniarov Slota. „Som chorý, hádam to do soboty stihnem vyležať,“ povedal Novému Času. Vtedy má byť totiž patrónom žilinského bálu. Určite však stihne zabíjačku, na ktorú ho spolu s Ficom koncom mesiaca pozýva Mečiar. „Tá moja zabíjačka ešte nebola. Ale sviňa sa teší, vlastne už dve svine sa tešia,“ prezradil šéf hnutia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu