Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Silvester v Košiciach: Tvrdý alkohol sa podávať nebude

Oslavy v Košiciach budú prebiehať na Hlavnej ulici.
Oslavy v Košiciach budú prebiehať na Hlavnej ulici. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Ohňostroj, diskotéka i príhovor primátora nebudú na Silvestra chýbať na košickej Hlavnej ulici. Nezabudlo sa ani na deti, ktoré príchod Nového roka oslávia s 12-hodinovým predstihom. Posilnená bude mestská polícia, v pohotovosti budú aj záchranka a hasiči.

Silvestrovská zábava sa zacne o 21. hodine. „Zaspieva finalista súťaže Slovensko hľadá SuperStar Tomáš Krak so skupinou, kapela D-Night a pred polnocou americká spevácka Nicol McLaud,“ uviedla hovorkyňa radnice Jana Gerocová. O polnoci nebo rozžiari ohňostroj a prihovorí sa primátor František Knapík. Program bude pokračovat do jednej hodiny diskotékou.

Otvorené budú aj stánky s občerstvením. „Pivo ani tvrdé alkoholické nápoje sa však podávať nebudú. Pôjde o klasickú ponuku, ciže varené víno, medovina a jedlá,“ poznamenala J. Gerocová. Mestská polícia posilní na miestach, kde bude prebiehať program, hliadky. Pripravení budú aj záchranári a hasiči.

Deti môžu Silvestra osláviť o 10. hodine na Malej scéne Štátneho divadla, kde je pripravený program. Nový rok privítajú o 12. hodine. Na Silvestra bude mestská doprava jazdiť ako v bežný deň. Na Nový rok prvé električky 2, 4, 6, a 7 a časť autobusových liniek začnú premávať pred 8. hodinou. Dalšie pôjdu s obmedzeniami.

Pošlite nám do 1. 1. 2008 vaše najlepšie fotky zo Silvestra 2007 na adresu tip@novycas.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu