Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Silvester vo Vysokých Tatrách: Najdrahší a najlacnejší

Mladý personál nedočkavo čaká na silvestrovských hostí. Zobraziť galériu (2)
Mladý personál nedočkavo čaká na silvestrovských hostí.

VYSOKÉ TATRY - Silvester vo Vysokých Tatrách patrí určite medzi najatraktívnejšie. Za oslavu môžete zaplatiť aj niekoľko tisícok korún. Desiatky barov, krčiem a hotelov vo Vysokých Tatrách sľubujú počas poslednej tohtoročnej noci skvelú zábavu. Nový Čas zistil, kde bude Silvester najdrahší a kde najlacnejší.

Najdrahší: Grandhotel Starý Smokovec – 5 990 Sk

Hotel postavený v secesnom slohu už navštívilo viac ako milión hostí z celého sveta. Tento rok na Silvestra sa k nim pripočíta ďalšia stovka. V cene 5 990 Sk za dospelého človeka a 2 900 Sk za dieťa od 5 do 15 rokov, je zahrnutá luxusná francúzska večera v štýle Napoleona, počas ktorej budú znieť melódie husľového tria X-tension v štýle hry známej Vanessy Mae. Do tanca zahrá živá kapela a dvaja diskotekári. Počas silvestrovskej noci uvidia návštevníci hotela aj módnu prehliadku návrhárky Daniely Kralevich.

Silvester vo Vysokých Tatrách:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)

Najlacnejší: Irish Pub, Námestie sv. Egídia, Poprad – 500 Sk

Najmenej za silvestrovskú noc v Tatrách zaplatíte v známom Irish Pube v centre Popradu. Za 500 korún sa návštevníci môžu tešiť na kvalitnú zábavu na tanečnom parkete a stoly s dobrým jedlom a pitím. V cene je zahrnutý bufet s troma druhmi mäsa, šalátov a syra. Hostia si budú môcť uhasiť smäd s predplatenou sedmičkou vína na osobu alebo troma pivami. O polnoci dostane každý pár do rúk fľašu šampanského. Novoroční hladoši dostanú po polnoci voňavú kapustnicu. Zábava bude pokračovať až do úsvitu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu