Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Vlámali sa do centrály Tiposu! Ukradli zoznamy výhercov?

Do centrály Tiposu sa vlámali neznámi páchatelia a odniesli si kópie interných účtov a obchodných zmlúv.
Do centrály Tiposu sa vlámali neznámi páchatelia a odniesli si kópie interných účtov a obchodných zmlúv. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Do centrály lotériovej spoločnosti Tipos na bratislavskej Kolibe sa vlámali lupiči. Neznámi páchatelia si so sebou zobrali kópie interných účtov a obchodných zmlúv. Vlamači si odniesli aj niekoľko zlatých príveskov.

Dokumenty boli uložené v starom ohňovzdornom trezore v centrále spoločnosti na bratislavskej Kolibe. Vo štvrtok ráno ostali zamestnanci prekvapení, trezor v kancelárii našli prázdny. Na miesto privolali políciu. Spoločnosť prevádzkuje číselné lotérie hazardných hier ako napríklad Loto. Práve jeseň bola k výhercom štedrá. Za posledné mesiace padli tri miliónové jackpoty! Spolu takmer 290 miliónov. Firma podniká aj v okamžitých lotériách, internetových hrách a stávkach na športové podujatia.

Na otázku, či ukradli zoznamy milionárov, hovorkyňa spoločnosti Barbora Písecká odpovedala: „V trezore boli kópie interných účtov a obchodných zmlúv. Nič vážne sa nestalo. Originály dokumentov sú uschované na inom mieste.“ Údaje o výhercoch sa v trezore podľa Píseckej nenachádzali. Polícia prípad vyšetruje ako krádež vlámaní a pátra po páchateľoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu