Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Exmanžel obete: V ústach mala ceruzku, na krku stopy po škrtení

„Smrť Jany je rozporuplná,“ vraví exmanžel Ľubomír (51). Zobraziť galériu (2)
„Smrť Jany je rozporuplná,“ vraví exmanžel Ľubomír (51).

KROMPACHY/RUŽOMBEROK - Jej smrť je záhadou. Janu C. († 49) našla vo svojom ružomberskom byte nehybnú jej sestra Anna (53). Čo tragédii predchádzalo a ako k úmrtiu došlo, stále preveruje polícia.

„Úmrtie je príliš čudné aj rozporuplné. Annu totiž najprv niekto čímsi udrel, potom sa ju snažil aj oživovať. V jej ústach našli ceruzku a na krku mala stopy po škrtení,“ povedal bývalý manžel obete Ľubomír (51).

Exmanželku Janu, s ktorou bol roky rozvedený, pochoval spolu s ich už dospelou dcérou koncom minulého týždňa v jej rodisku v Krompachoch. Podľa Ľubomíra bola Jana, ktorá v minulosti pracovala ako učiteľka, chorá a v Ružomberku ju opatrovala jej sestra Anna. Tú polícia vypočula, po prepustení však bola niekoľko dní nezvestná a napokon skončila na psychiatrii.

Žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová predbežne uviedla, že podľa doterajších zistení išlo o úmrtie bez cudzieho zavinenia: „Pitva už potvrdila smrť udusením. Bola chorá a mala samovražedné sklony. Prípadom sa vyšetrovateľ naďalej zaoberá.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu