Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Sexuálne zneužili 6 detí, alebo je to výmysel?

Obvinená Zuzana (29): Moja dcéra nebola zneužitá!
Obvinená Zuzana (29): Moja dcéra nebola zneužitá! (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Šokujúci prípad! Podľa polície je šesť detí z bratislavskej miestnej časti Trnávka obeťami sexuálneho násilia!

Vyšetrovanie prípadu Novému Času včera potvrdil krajský policajný riaditeľ Pavel Brath. Príbuzní viacerých obvinených a podozrivá žena tvrdia, že všetko je výmysel.

Sexuálne ohavnosti sa podľa polície mali odohrať pred tromi rokmi v záhradnej chatke na Bočnej ulici. Vyšetrovateľ tvrdí, že v prítomnosti rodičov Zuzany (29) a Viliama (29) partia vyzliekla ich vtedy trojročnú dcéru a sexuálne ju zneužila. Neprístojnosti podľa polície matka dokonca dala nahrať na mobil!

„Je to všetko výmysel nielen detí, ale možno aj ich príbuzných. Chcú ma zničiť! Nikdy by som nedopustila, aby moje dieťa niekto zneužil - a to dokonca v mojej prítomnosti!“ rozhorčuje sa obvinená Zuzana (29), matka dvoch malých detí. Policajti ju vyšetrujú na slobode. „Dala som im moje mobily, aby zistili, či je v nich nejaké video zo sexuálneho zneužívania,“ dodala matka.

Vyšetrovateľ tvrdí, že viacerí z ďalších obvinených, ktorí skončili v policajnej cele, stvárali sexuálne nechutnosti aj s ďalšími piatimi deťmi, ktoré mali vtedy 5 až 7 rokov. V jednom prípade malo ísť aj o análny sex!

Na prípade je zaujímavé to, že viacerí poškodení a obvinení sú príbuzní, alebo sa poznajú dlhé roky. O škandále hovoria už aj deti v Trnávke. „Vnuk nešiel do školy, pretože ostatné deti sa mu posmievajú, že tam bol,“ povedal otec obvineného Radovana K. (21). Aj on pochybuje, že sa jeho syn zaplietol do nechutností.

ROČNE VIAC AKO 50 OBETÍ

Polícia na Slovensku vyšetrovala za uplynulé dva roky vyše 111 prípadov znásilnenia dievčat a sexuálneho zneužitia detí. Za prvý polrok tohto roku to bolo 27 prípadov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu