Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Bratislava: Električka sa zrazila s osobným autom

(Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA- Zrážku električky číslo 4 s osobným autom Volkswagen Polo zaznamenali dnes o 17:00 policajti na Botanickej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi. Pri nehode sa zranil 40-ročný vodič osobného auta z Bratislavy a jeho spolujazdkyňa.

Obidvoch previezli do nemocnice. Dychová skúška u 61-ročného vodiča električky nepreukázala požitie alkoholu. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová, alkohol u zraneného šoféra zistí krvná skúška. Nehoda zablokovala premávku v Karlovej Vsi na pol hodinu. Príčiny a okolnosti zrážky vyšetruje polícia.

V hlavnom meste sa dnes stalo 14 dopravných nehôd

Zhustená premávka v súvislosti so Sviatkom všetkých svätých si dnes v hlavnom meste vyžiadala 14 dopravných nehôd. "Všetky kolízie sa zaobišli bez vážnejších zranení. Polícia ešte aktuálne na mieste dokumentuje dopravnú nehodu na Botanickej ulici v Karlovej Vsi, kde sa zrazila električka s osobným autom," uviedla pre agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová.

Polícia v hlavnom meste dnes posilnila poriadkovú i dopravnú políciu. V okolí cintorínov na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky až do nedele dbajú hliadky na priľahlých križovatkách a na prístupových cestách k cintorínom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu