Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Stará mama Margita: Marka pohladiť nestihla!

Margita Müllerová prežíva smútok i radosť zároveň. Prvýkrát poláskala svojho vnúčika. Bohužiaľ, len Miška.
Margita Müllerová prežíva smútok i radosť zároveň. Prvýkrát poláskala svojho vnúčika. Bohužiaľ, len Miška.

BRATISLAVA - Nevýslovné šťastie a zároveň obrovský smútok zažívala včera Margita Müllerová, babka siamských dvojčiat Marka a Miška.

Po takmer pol roku si konečne mohla pohladiť vnúčika Miška. Prišla spolu s rodičmi chlapcov, aby bola pri svojom synovi a neveste v ťažkých chvíľach prípravy prevozu a pohrebu ich synčeka Marečka.

„Keď sme spolu s Mariannkou a Milanom vstúpili do izby, kde leží Miško, zaliali nás slzy. Veľmi sme plakali a pozerali na prázdne miesto, kde len prednedávnom stála postieľka s Marečkom,“ so slzami v očiach hovorí babička Margita Müllerová. Túto obrovskú úzkosť však vystriedala zároveň neopísateľná radosť. Konečne, po takmer pol roku, naživo videla svojho vnúčika.

„Vnúčik môj, prišla k tebe babička - prihovorila som sa mu. On otvoril očká a pozeral sa na mňa. Mohla som si ho konečne poláskať. Bolo na ňom vidieť, ako veľmi chce žiť, ako veľmi bojuje o svoj krehučký život,“ opisuje svoje prvé stretnutie s vnúčikom Margita. Toto stretnutie jej dalo ďalšiu silu prekonať smutné chvíle, keď sa bude musieť navždy rozlúčiť s Markom.

„Keby som mohla, vezmem všetky bolesti a ťažkosti Miška na seba,“ dodáva Margita, ktorá si už od ich narodenia (10. apríla 2007) veľmi priala svojich vnúčikov pohladkať. Splnilo sa jej to až včera. Žiaľ, poláskať mohla už len Miška...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu