Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Sexuálne obťažoval dievčatá, jeho manželka je v šoku

Manželka Ondreja K., ktorého polícia obvinila zo sexuálneho zneužívania.
Manželka Ondreja K., ktorého polícia obvinila zo sexuálneho zneužívania.

RUSKOV - Výlet dvoch dievčat sa takmer skončil tragicky. Podľa polície sa Katarína (13) spolu s kamarátkou Viktóriou (14) stali obeťami zvrhlých chúťok Ondreja K. (30) zo Slanca, ktorý ich viezol autom z Košíc. Ondreja už obvinili zo sexuálneho zneužívania a vyšetrujú ho na slobode. Jeho manželka je z toho zjavne v šoku a odmieta komunikovať.

Hororový zážitok sa pre dve kamarátky začal krátko po tom, ako obe nastúpili v Košiciach do Ondrejovho auta. Ako sa nám podarilo zistiť, chystali sa vraj na výlet k babke jednej z nich. Ondrej im mal ponúknuť odvoz, pretože vraj poznal Viktóriinho otca. Pri Ruskove im ponúkol alkohol a následne mal začať dievčatá obťažovať. „Viktóriu začal vyzliekať a bozkávať. Katarína potom ušla z auta do lesa a mobilom požiadala na linke 158 o pomoc,“ uviedla policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Polícia ihneď začala po oboch dievčatách pátrať. Viktóriu našli krátko po telefonáte v Ruskove. Katarínu sa im podarilo nájsť až po šiestich hodinách v lese neďaleko Ruskova, kam zablúdila. Bola síce podchladená, no bez vonkajšieho poranenia. Jej stav si vyžiadal hospitalizáciu v nemocnici. Podľa polície je pravdepodobné, že sa tiež stala obeťou pohlavného zneužívania.

Ondrej K. sa pod ťarchou dôkazov zatiaľ priznal len k tomu, že dievčatá viezol a ponúkol im alkohol. Čelí však obvineniu zo zneužívania, za čo si môže odsedieť až 10 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu