Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Cesta k Mečiarovi stojí na cudzích pozemkoch

Tento úsek cesty vedie cez časti cudzích pozemkov. V pozadí Mečiarova vila. Zobraziť galériu (2)
Tento úsek cesty vedie cez časti cudzích pozemkov. V pozadí Mečiarova vila. (Zdroj: Nový Čas)

SOBLAHOV - Proti ceste, ktorá vedie aj k vile Vladimíra Mečiara ml., spísali ľudia protestnú petíciu. Komunikácia, ktorá spája Trenčín s luxusnou štvrťou, totiž čiastočne stojí na ich pozemkoch. Navyše nie je stále skolaudovaná. Napriek tomu už po nej premávajú autá.

„Obrubníky a svah cesty postavili bez súhlasu ľudí na časti ich pozemkov, širokej asi dva metre,“ povedal náš zdroj. Ľudia žiadajú odstrániť škody. „Ak nebude stavebník akceptovať naše požiadavky, žiadame, aby odstránil zasahujúcu časť cesty z našich pozemkov,“ píše sa v petícii.

To, že cestu investor - firma Unises Plus - čiastočne postavil na cudzích pozemkoch, potvrdil Ján Vaculík z trenčianskeho stavebného úradu. „Ide však iba o malé kúsky pozemkov,“ povedal. Napriek petícii je podľa neho kolaudácia cesty už len otázkou času. Na sídlisku Palmovská je dokončený a obývaný jediný dom. Ten patrí V. Mečiarovi ml. a jeho žene. Rodinku sme doma našli aj včera ráno. O tom, že cesta k vile nie je skolaudovaná, V. Mečiar ml. netušil. „Neviem o problémoch. Ja mám všetko v poriadku,“ povedal pre Nový Čas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu