Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Kostra, ktorú našli pred 10 rokmi, patrí bielemu koňovi

V Strečnianskej úžine bolo telo pochované desať rokov.
V Strečnianskej úžine bolo telo pochované desať rokov. (Zdroj: Nový Čas)

ŽILINA - Kostra, ktorá sa našla pred desiatimi rokmi v stredoslovenskej obci Nededza, patrí zavraždenému "bielemu koňovi" zo Žiliny. Muž, ktorého totožnosť sa v čase nálezu nepodarilo určiť, sa dopustil sprenevery, podvodov či krátenia dane v prospech iných osôb. Celkovo spôsobil škodu za približne šesť miliónov korún. Informovali o tom dnes zástupcovia polície.

"Jedná sa o muža, ktorý zomrel cudzím zavinením a to opakovanými údermi do lebky z prednej časti v smere na lícne kosti. Muž bol vo veku 27 rokov, býval v Žiline a pochádzal z okresu Považská Bystrica," spresnil šéf krajského policajného riaditeľstva v Žiline František Posluch.

Naznačil, že muž bol pred svojou smrťou odsúdený za ekonomickú kriminalitu, do väzenia však nenastúpil. Podľa Poslucha na súde neprezradil žiadne závažné informácie, ktoré by ho mohli stáť život. Polícia po neznámom vrahovi "bieleho koňa" pátra.

Kostru takzvaného bieleho koňa objavila polícia v auguste aj neďaleko Strečna pri Žiline. Muž bol ako nepohodlný svedok zastrelený. Z vraždy je podozrivý násilník, ktorý má pravdepodobne na svedomí aj smrť bývalého policajta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu