Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Fico o zdraví Kaliňáka: Rakovina je nezmysel!

Premiér vylúčil správy o problémoch ministra vnútra.
Premiér vylúčil správy o problémoch ministra vnútra.

BRATISLAVA - Zdravie ministra vnútra Roberta Kaliňáka (36) by malo byť v poriadku. Vplyvného politika vládnuceho Smeru netrápi žiadne vážne ochorenie.

Informácie jedného zo slovenských týždenníkov o zákernej rakovine poprel v televíznom vysielaní priamo jeho šéf - premiér Robert Fico. Nepravdivú správu vraj ťažko znášala najmä ministrova mama.

Dohady o zdraví šéfa rezortu vnútra sa začali šíriť uplynulý týždeň. Novinári z časopisu Plus 7 dní napísali, že trpí vážnym krvným ochorením, možno aj rakovinou. „Nemá akútnu, ale chronickú leukémiu, ktorá sa dá liečiť liekmi. Musí však prísne dodržiavať zdravý životný štýl, aby ochorenie neprepuklo do závažnejšej formy,“ napísal časopis.

Minister tieto tvrdenia nekomentoval, poprel ich však líder Smeru a vlády Robert Fico. „Bulvárny časopis napíše na prvej titulnej strane, že Robert Kaliňák odmieta komentovať, že sa lieči zo zákernej choroby - rakoviny. Na prvej strane,“ povedal v diskusnej relácii STV O päť minút 12. Doplnil, že ide o nepravdivú informáciu, ktorá otriasla najmä mamou Roberta Kaliňáka. „Tri dni ju dával dohromady kvôli tomu, že niekto si dovolí napísať úplný nezmysel na prvú stranu,“ hneval sa v živom televíznom vysielaní.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu