Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Podrezala vlastnú dcéru, neprejavila ani štipku ľútosti!

Obžalovaná Svetlana G. (27) mala podrezať svoju dcérku Nikolku vo februári. Zobraziť galériu (4)
Obžalovaná Svetlana G. (27) mala podrezať svoju dcérku Nikolku vo februári. (Zdroj: Nový Čas)

NITRA - Krkavčia matka z Babindola sa postavila pred senát Okresného súdu v Nitre. Svetlana G. (27) čelí obžalobe, že podrezala svoju dcérku Nikolku (8). K ohavnému činu sa už pred vyšetrovateľom priznala. Na súde neprejavila ani náznak ľútosti.

Svetlana sa včera postavila pred senát v červeno-čiernom oblečení. Pôsobila chladne a neprítomne, na tvári jej nebolo vidieť stopy ľútosti. Zdalo sa, že niektorým otázkam sudkyne vôbec nerozumie. Senát vytýčil dve hlavné pojednávania na október.

Nikolkin biologický otec Daniel (28), ktorý teraz s manželkou Andreou (25) Nikolku vychováva, mal včera zvláštny pocit, že videl exmanželku, ktorá jeho milovanej dcére tak ublížila. „Chcem, aby bola spravodlivo potrestaná,“ povedal. Nikolka po nešťastnej udalosti nechodila dva mesiace do školy, preto zameškané doháňala aj cez prázdniny. Na súd neprišla, prázdninuje u starých rodičov.

Svetlana G. (27) mala Nikolku surovo podrezať v rodinnom dome v Babindole vo februári. Súdia ju pre pokus o úkladnú vraždu. Podľa obžaloby si pred hrozným činom nabrúsila kuchynský nôž s 20-centimetrovou čepeľou a dcérke ním mala podrezať hrdlo. Porezala ju aj na tele. Predtým však zam kla dvere, aby dievčatko nemohlo ujsť, a pustila hudbu. Dievčatko našiel v kaluži krvi nevlastný otec. Lekári mu zachránili život v poslednej chvíli operáciou krčnej tepny. Svetlane hrozí 25 rokov basy až výnimočný trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu