LEVICE – Panenka na dubákovej omáčke patrila medzi obľúbené pochúťky Michaely z Levíc – až do minulého týždňa, keď si ju dala v miestnej reštaurácii. Okrem bravčovej panenky si totiž v omáčke všimla aj iný, menej chutný druh mäsa. Porciu jedla sa pokúsila reklamovať, ale dostala prekvapivú odpoveď.
O nepríjemnú skúsenosť s jedným z levických stravovacích zariadení sa Michaela s ľuďmi podelila na facebookovej stránke Tabuľa hanby. „Vraj to je normálne, keď si v obede nájdete červíky, nakoľko v hríboch sú červíky bežne a reklamovať sa to nedá. Chcela by som vedieť, ako to riešia v iných reštauráciách a vývarovniach. Všade je to normálne, keď si zákazník nájde v omáčke červíky?“ pýta sa Michaela, ktorá z reštaurácie odchádzala s prázdnym žalúdkom.
Žena si v reštaurácii objednala čínu: VIDEO nechutnosti, ktorá začala vyliezať z mäsa
Pri pohľade na telo mŕtveho červíka ľudia pocítili nepríjemné rozpaky. „Hygienu na nich zavolaj. Keď je to normálne, nech to dajú do ponuky. Panenka na dubákovo-červíkovej omáčke,“ poradil Michaele Dávid. Našli sa však aj takí, ktorí sa stravovacieho zariadenia a jeho faux pas zastali.
„Aj ja som kuchár a stalo sa aj mne, že hmyz môže byť v akomkoľvek balíku potraviny, ktorú treba na varenie a nie raz sa to nedá kontrolovať, či tam niečo je alebo nie,“ napísal Marcel, ktorý si myslí, že kvôli jednému červíkovi v omáčke sa ešte svet nezrúti. „Ja som si našla na obede v nemenovanej reštaurácii v šošovicovej polievke tiež červíka a bol vynikajúci,“ s humorom dodala Denisa.