Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Sestry rodili v jeden deň

Šťastná rodinka. Zľava: Jozefa Čebeková (29) má na rukách malého Timoteja Jozefa, nad ňou svokra Blažena (57), sestra Eva Magalová (23) s Mirkom a nad ňou otec sestier Alojz Bočko (52).
Šťastná rodinka. Zľava: Jozefa Čebeková (29) má na rukách malého Timoteja Jozefa, nad ňou svokra Blažena (57), sestra Eva Magalová (23) s Mirkom a nad ňou otec sestier Alojz Bočko (52). (Zdroj: Nový Čas)

BYTČA - Dvojnásobná radosť! Sestrám Eve (23) a Jozefe (29) zo Pšurnovíc (okr. Bytča) sa narodili synovia v jeden deň.

Rodina už narodenie Mirka a Timoteja Jozefa stihla osláviť, čakajú ich ešte spoločné krstiny.

V rodine Magalovcov i Čebekovcov netrpezlivo očakávali prírastky, no nečakali, že obaja chlapci sa narodia v jeden deň. Hoci sa sestry vydávali v jednom roku, to, že otehotneli prakticky naraz bola náhoda. Chlapci sa narodili 18. mája v žilinskej nemocnici. „Ja som mala termín 23. a sestra 28. mája,“ s úsmevom hovorí Eva Magalová (23), ktorej sa narodil synček Mirko. „Môj Timotej Jozef sa narodil o 7 hodín neskôr ako Mirko,“ hovorí Jozefa Čebeková (29), ktorá má ešte dvojročnú Alexandru.

Hoci po narodení boli chlapci takmer rovnako veľkí, Mirko vážil 3 070 gramov a meral 48 cm, Timotej Jozef 3 260 gramov a 47 cm, prejavujú sa každý inak. Malý Mirko robí grimasy a Timotej sa viac červená. Jesť im obom chutí, Timotej zje aj za dvoch. Či sa však budú v jeden deň aj ženiť je priskoro hovoriť, isté však je, že túto nedeľu budú mať obaja krstiny v jednom kostole. „Je to pre našu rodinu rarita, že sa takto narodili v jeden deň. Patrične sme to oslávili a držíme im palce,“ povedala svokra Blažena Čebeková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu