Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Slota si manželku a dcérku priviezol domov

Ján Slota
Ján Slota

ŽILINA - Slotovci sú už konečne doma. Priamo z nemocnice z Bratislavy včera predpoludním odišli do Žiliny. Ich cesta bola pokojná a domov prišli krátko po poludní. Mamička Ľubka Slotová bude mať teraz viac povinností, veď okrem manžela sa bude musieť starať aj o dcérku Sofiu.

Manželia Slotovci po týždni od narodenia ich dcérky prišli domov do Žiliny. Malá Sofia sa narodila v utorok minulý týždeň v nemocnici na Kramároch v Bratislave. Auto šoféroval šéf národniarov a hrdý otecko Ján Slota. Ten hodinu po príchode poskytol Novému Času rozhovor a prezradil, že už teraz sa teší na prechádzku s malou dcérkou.

„Pôrod prebiehal bez problémov cisárskym rezom, pretože malinká bola zle otočená,“ povedal Ján Slota. Malá Sofia vážila 2 840 gramov a merala 50 cm. „Sme radi, že sme už konečne doma a som šťastný,“ uviedol. Predseda národniarov chcel mať 100-percentnú istotu, a preto jeho manželka Ľubka rodila v Bratislave na Kramároch u špičkových lekárov.

Z rodiny malú ešte nik nevidel, už včera si ju však prišla pozrieť Ľubkina matka. Zdá sa, že Sofia sa podobá na obidvoch rodičov. „Viacerí hovoria, že sa podobá aj na toho, aj na toho, ale pre nás je dôležité, že je zdravá a pekná,“ vraví Slota. Narodenie dcérky už s priateľmi oslávil. Do príchodu manželky stihol nakúpiť všetko, čo bude ich dcérka potrebovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu