Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Koaličná rada: Príde Mečiar?

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar

BRATISLAVA - Tento týždeň by mala rokovať koaličná rada. Či sa na nej objaví už aj šéf HZDS, je však neisté.

Pri poslednej kontrole pred týždňom bolo podľa jeho ošetrujúceho lekára Petra Mečiara so srdcom všetko v poriadku. Stopercentne zdravý však Mečiar podľa svojho okolia nie je.

On sám sa však pred svojimi blízkymi vyjadril, že sa už cíti fit. „Potrebuje čas. Nechal som rozhodnutie zapojiť sa do politického života len na neho. My lekári sme však opatrní,“ povedal Novému Času Peter Mečiar. Podotkol, že každému pacientovi po operácii bajpasu prízvukuje, že sa treba šetriť a nerozčuľovať. Podľa našich informácií má Vladimír Mečiar stále problémy pri pohybe. „Horšie sa mu pri chôdzi dýcha,“ potvrdil náš zdroj. Termín jeho návratu do veľkej politiky nevedela určiť ani hovorkyňa hnutia Mária Babinská. „Stále neviem povedať, či príde. Závisí to od toho, ako sa bude cítiť,“ reagovala na otázku, či sa zúčastní už na tohtotýždňovej koaličnej rade.

Pripustila aj možnosť, že sa tak nestane. Podľa primára banskobystrického kardiocentra Petra Mečiara by sa mal šéf hnutia sústreďovať na rehabilitácie, predovšetkým potrebuje masáže. To všetko má zabezpečené vo svojej vile Elektra, takže nemusí nikam chodiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu