Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Nikolka: Takto zabúda na prežitú hrôzu

Nikolka sa po dvoch týždňoch v nemocnici konečne ocitla vonku. Zobraziť galériu (4)
Nikolka sa po dvoch týždňoch v nemocnici konečne ocitla vonku.

NITRA - Nikolka, ktorá takmer zomrela po tom, ako ju vlastná matka na smrť dobodala nožom, je už doma z nemocnice. Na prežitú hrôzu sa učí zabúdať spolu so svojím biologickým otcom a jeho rodinou. Na vlastnú mamu sa už dievčatko z Babindola nepýta... Aj pri obyčajnom vystupovaní z auta ešte cíti bolesti, ale snaží sa tváriť statočne.

Nikolku prepustili z bratislavskej nemocnice včera dopoludnia hneď po rannej vizite. Celý čas tam s ňou trávil jej biologický otec Daniel Látečka (28). Súd mu už dievčatko zveril do opatery. Dom v Babindole, kde ho pred dvomi týždňami surovo podrezala jeho vlastná mama Svetlana (26), vymenilo včera za dom v Nitre. „Nikolka sa veľmi teší,“ opísal Látečka dcérine pocity. „Pýtala sa, či môže mojej manželke hovoriť mama. Povedal som jej, že môže aj mama, aj Andrea, že je to na nej. Volá ju mama,“ pokračuje šťastný otec, ktorý s Nikolkou už päť rokov nežil. Dievčatko získalo príchodom do Nitry aj 2-ročnú sestričku. „Nemáme ešte konkrétne plány, bolo toho naraz trochu veľa, musíme si vydýchnuť. Pribudne mi ďalšie dieťa, ale teším sa na to,“ hovorí Andrea (25), ktorá sa stane Nikolkinou náhradnou mamou.

Prvé Nikolkine kroky včera viedli do obchodov! Po dvojtýždňovom pobyte v nemocnici si vychutnávala „slobodu“, pristavovala sa najmä pri hračkách a sladkostiach. „S bábikami sa nikdy nehrávala, má radšej autíčka,“ hovorí šťastný otec Daniel, ktorý jej hneď kúpil cukríky a morské prasiatko. „Po tom tiež túžila,“ dodáva Daniel, ktorý je odhodlaný trochu ju po prežitých strastiach rozmaznávať. Nikolka nám prezradila, že sa teší aj na nový počítač a mobil, ktorý jej zoženú starí rodičia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu