Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Mečiar rozhodol o termíne svojho bajpasu

Mečiar sa rozhodol pre čo najskorší termín operácie.
Mečiar sa rozhodol pre čo najskorší termín operácie.

BANSKÁ BYSTRICA/BRATISLAVA - Šéf HZDS Vladimír Mečiar sa podľa našich informácií včera definitívne rozhodol pre termín svojej operácie. Všetky potrebné vyšetrenia má totiž za sebou. Zákroku sa podrobí v najbližších dňoch. Nie je ešte stopercentne presvedčený, či to bude v Banskej Bystrici.

„Pán Mečiar má všetky potrebné vyšetrenia ukončené. Komunikujeme spolu už len telefonicky. Sám pacient si určí presný termín,“ potvrdil Novému Času včera šéf Stredoslovenského ústavu srdcovo- cievnych chorôb v Banskej Bystrici a kardiológ Peter Mečiar. Nechcel sa však vyjadriť k tomu, že sa Mečiar nechá operovať u neho v Banskej Bystrici, keďže je jeho príbuzný.

Pacient si podľa neho sám vyberie kardiochirurga, ktorý by mu mal podľa nášho zdroja voperovať bajpas. Podľa informácií Nového Času sa predseda HZDS rozhodol podstúpiť operáciu čo najskôr, nech to má za sebou. Líder HZDS sa už vyše týždňa vyhýba stresu a nepracuje. Pre zdravotné problémy bude chýbať aj na dnešnom republikovom predstavenstve hnutia v Piešťanoch. Tam ho zastúpi podpredseda HZDS Milan Urbáni.

V poslednom čase sa Mečiar podľa Zdenky Kramplovej z HZDS venoval len absolvovaniu predoperačných vyšetrení. Po zákroku by sa mu malo zlepšiť dýchanie. Lekári mu chirurgickým zákrokom premostia zúžený úsek zdravou tepnou. Lepšie okysličená krv mu tak bude prúdiť do srdca a Mečiar by mal byť v lepšej kondícii.Po operácii srdca bude určite chýbať na najbližšej schôdzi NR SR, ktorá sa začína koncom januára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu