Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Blonďavá Nicola (15) znova na úteku: Kráska z Ružinova zmizla bez stopy!

Nezvestná Nicola Tóthová
Nezvestná Nicola Tóthová (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Pomôžte ju nájsť! Tínedžerka Nicola (15) z bratislavského Ružinova svojím rodičom opäť robí vrásky na čele. Pred dvoma týždňami odišla z domu a zmizla bez stopy. Nejde pri tom o prvý raz, čo Nicolu hľadá polícia, z domu zmizla aj koncom novembra, vtedy sa však našťastie sama vrátila domov.

Nezvestnú Nicolu Tóthovú zo Súmračnej ulice v bratislavskom Ružinove hľadajú už od pondelka (4. marca), kedy o 12:00 odišla z domu nevedno kam. Už dva týždne sa nikomu neozvala a zúfalí rodičia netušia, kde by mohla byť. Bratislavskí policajti preto žiadajú o pomoc pri pátraní aj verejnosť.

"Nicola je približne 156 cm vysoká, štíhlej postavy. Má po ramená dlhé rovné blond vlasy a modré oči," uviedla popis dievčiny bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Naposledy mala na sebe oblečené čierne legíny, sivé tenisky a zimnú bundu po pás.

Ak by ste mali akékoľvek informácie o nezvestnej Nicole, neváhajte kontaktovať políciu. "Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestnej oznámte na telefónnom čísle 09610/32 155 alebo na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Hrašková.

Blonďavá Nicola z domu odišla aj koncom novembra, kedy sa s neznámymi osobami zdržiavala v Prahe. Polícia po nej pátrala niekoľko dní, no nakoniec sa o pár dní sama vrátila domov stopom. Ostáva dúfať, že v tomto prípade tiež dostane rozum a živá a zdravá sa vráti k rodičom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu