Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Študent sa pri Ivánke zrazil s vlakom do Budapešti: Hrozný náraz neprežil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/IVÁNKA PRI DUNAJI - Na koľajniciach vyhasol ďalší mladý život. Len štyri dni po tom, ako v Devínskej Novej Vsi vlak zrazil mladú Kristínku (†16), podobné nešťastie sa odohralo na priecestí v Ivánke pri Dunaji. Zahynul pri ňom mladý študent (†23) práva z Bernolákova, ktorý sa údajne ponáhľal do roboty.

"K tragickej dopravnej nehode prišlo včera v podvečer po 18:15 hod v obci Ivanka pri Dunaji na priecestí označenom zvukovou a svetelnou signalizáciou. Podľa prvotných informácií  vodič  osobného motorového vozidla značky Toyota Yaris  pravdepodobne nerešpektoval svetelné znamenie, vošiel s vozidlom na železničné priecestia, následkom čoho prišlo k stretu jeho vozidla s rýchlikom smerujúcim do Budapešti," uviedla pre Topky bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Mladík bol na mieste mŕtvy, uviedol lekár. Celkovú materiálnu škodu odhadli na asi 15-tisíc eur a prípad vyšetrujú ako usmrtenie.

Nešťastie malo za následok aj veľké mekanie vo vlakovej doprave. Ako uviedla Markíza, pravidelné spoje meškali viac než dve hodiny. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu