Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Joe Biden úplne dezorientovaný: VIDEO Nemôže ani sám chodiť! Amerického prezidenta trpko zosmiešnili

Prezident USA Joe Biden
Prezident USA Joe Biden (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

WASHINGTON - Vystúpenie Joea Bidena v americkom štáte Virgínia malo byť v skutočnosti zamerané na miliardový projekt ochrany klímy. No namiesto toho sa americký prezident opäť raz stal terčom trpkého posmechu.

Na Deň Zeme, ktorý sa oslavuje na celom svete a každoročne sa opakuje 22. apríla, sú v centre pozornosti najmä témy ochrany prírody a životného prostredia. Americký prezident využil deň akcie aj na to, aby oznámil príspevky svojej vlády USA na ochranu klímy. Ďalší detail vystúpenia Joea Bidena v americkom štáte Virgínia však vyvolal rozruch, keď sa prezidentovi USA opäť raz vysmievali.

archívne video

Zuzana Čaputová sa vo Varšave stretla s prezidentom Spojených štátov Joeom Bidenom (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová)

Biden sa potáca a bezmocne drží ruku svojej spoločníčky

Po svojom príhovore bol Joe Biden požiadaný, aby sa prihovoril čakajúcim novinárom mimo rečníckeho pultu a z pódia ho odviedla americká poslankyňa Alexandria Ocasio-Cortezová. Relevantné zábery z toho okamžite skončili na sociálnych sieťach, načo pozorní užívatelia zlomyseľne komentovali zdanlivo zmätený výzor Joea Bidena. Americký prezident, ktorý vlani v novembri oslávil svoje 81. narodeniny, sa zdal byť dezorientovaný a neistý na nohách - videozáznam jasne ukazuje, ako sa Joe Biden drží ruky svojej spoločníčky Alexandrie Ocasio-Cortezovej, zatiaľ čo sa obaja rozprávajú. 

Cortezová v zovretí: Joe Biden nemôže sám chodiť

Keď Biden konečne pustil ruku poslankyne, vyzeralo to, že 81-ročného muža úplne ovládol zmätok: Joe Biden sa zdal očividne bezradný a prekvapený, keď zrazu stál pred skupinou novinárov, ktorí od neho všetci chceli vyjadrenie. povestný jeleň vo svetle reflektorov, o čom svedčil jeho nechápavý výraz a prekvapene zdvihnuté ruky.

Bidenovi sa posmievajú: Posielajú ho naspäť do zimného spánku

Samozrejme, posmešné komentáre na seba nenechali dlho čakať. "Urobil to preto, aby nezakopol a nespadol?" čudoval sa jeden pozorovateľ v komentároch, "Teraz sa zakráda späť do zimného spánku" alebo "Ona je jeho denná opatrovateľka, nemôže dokonca ani sám chodiť“.

Viac o téme: Joe BidenPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu