Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ŠOKUJÚCE OBVINENIE slávnej herečky: Člen kráľovskej rodiny ju vraj pozval na ORGIE plné drog!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (2)
Rebel Wilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V poslednej dobe sa v súvislosti s austrálskou herečkou Rebel Wilson (44) hovorí hlavne v spojitosti s jej memoármi, v ktorých do sveta vypustila viaceré šokujúce odhalenia. Jedným z nich je napríklad to, že ju nemenovaný člen britskej kráľovskej rodiny údajne pozval na orgie plné drog.

Galéria: Rebel Wilson

Memoáre s názvom Rebel Rising austrálskej herečky spôsobili vo svete šoubiznisu poriadny rozruch. V knihe totiž poriadne naložila svojmu kolegovi Sachovi Baronovi Cohenovi, s ktorým pracovala počas natáčania komédie Grimsby.

Ďalším vážnym obvineniam čelí aj nemenovaný muž z britskej kráľovskej rodiny. Vo svojom diele totiž opísala moment, keď ju podľa jej slov jeden z jej členov pozval na orgie plné drog. 

„Na poslednú chvíľu som dostala pozvanie na párty plnú miliardárov. Muž, ktorý ma pozval, je 15. alebo 20. v poradí na britský trón. Ten môjmu kamarátovi povedal, že potrebujú viac dievčat," napísala Wilson, ktorú citoval Mirror.

O druhej v noci k nám prišiel muž s veľkou táckou plnou niečoho, čo vyzeralo ako cukríky. Spýtala som sa, či sú to cukríky a ten muž mi povedal, že nie, to je extáza. Otočila som sa na scenáristu a on mi povedal, že to je na orgie. Tie väčšinou začínajú v tomto čase. Ten komentár muža z Windsoru o tom, že potrebuje viac dievčať, mi dal odrazu zmysel," doplnila herečka.

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (2)
Rebel Wilson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu