Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

DETAILY náhleho odchodu Anet z markizáckej Ruže: Kufre jej ZBALILA produkcia... Domov letela v LUXUSE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

SRÍ LANKA - Posledná časť markizáckej šou Ruža pre nevestu bola opäť bohatá na zvraty. Po romantickom rande sa totiž z projektu rozhodla odstúpiť Anet Slotová. Jej odchod bol taký rýchly, že sa s ostatnými dievčatami ani nestihla rozlúčiť. Kufre jej balila produkcia... Domov letela v luxuse!

Spočiatku veľa možností na spoznávanie nemali a keď konečne boli na spoločnom rande, Anet to uťala úplne. „Nie som si istá... Alebo nemyslím si, že by to tam vedelo vzniknúť. Nie som si istá, či je fér, aby som ďalej zostávala v tejto hre... Teraz je ten čas, že by som to možno ja sama mala ukončiť a možno odísť z tejto hry takýmto spôsobom," zahlásila a z projektu odstúpila. 

V šoku bol samotný Radko, ale aj ostatné dievčatá, s ktorými sa vôbec neprišla rozlúčiť. A tak ako to diváci videli v televízii, tak to bolo aj v skutočnosti. „Tie vypadnutia prebiehali presne, ako ste videli v šou. Keď niekto vypadol, tak sme sa mali možnosť rozlúčiť priamo tam na tej ceremónii a potom musela odísť sa baliť, tak na to nebol čas, aby sme za ňou išli bežať, ani nič,“ opísala na sociálnej sieti Instagram Anet. 

DETAILY náhleho odchodu Anet
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jej odchod však bol iný. „Ten bol taký neplánovaný, že ja som sa v podstate nebalila, ja som išla priamo na hotel a pobalila ma produkcia a poslala mi kufre. Takže to bolo také drastické a nemohla som sa ísť rozlúčiť. Keby som mohla, určite idem, ale...“ priznala Slotová. No a na Srí Lanke si po odchode zo šou "dovolenku" neužila. Na Slovensko letela hneď ráno. Na letisku ju však čakalo milé prekvapenie. 

„Ja som skončila na tom rande večer, to ste videli, že bola už tma, rovno som išla na hotel a ráno o piatej som letela, takže na poslednú chvíľu to bolo booknuté,“ opísala Anet. „A mala som brutálnu cestu domov, lebo jak som došla na letisko, zobrali mi letenku, preškrtli a dali mi Business Class, tak oni asi videli, že princezná ide domov. Takže ja som mala naozaj že super cestu domov,“ dodala s tým, že domov letela spolu s Veronou, ktorá vypadla na ceremónii ruží.

Anet z Ruže pre nevestu
Zobraziť galériu (3)
Anet z Ruže pre nevestu  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Anet Slotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu