Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

NEVERA v markizáckom Survivore: TÍTO DVAJA vraj spolu niečo mali... On má doma priateľku a syna!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GettyImages)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Súťažiaci markizáckeho Survivora sú už síce doma, no diváci na televíznych obrazovkách sledujú ich 40. deň boja na ostrove. K obrovským favoritom aktuálneho ročníka patril aj hasič Filip Křížek (24), pred pár týždňami sa však rozhodol šou dobrovoľne opustiť. A bývalá súťažiaca Ornella Štiková (31) vyšla s teóriou, prečo tak urobil... Vraj ho hrýzlo svedomie - mal sa tam totiž spustiť s kolegyňou!

Galéria: Survivor 2024

O tom, že v šou mali k sebe istí súťažiaci bližšie, sa hovorí už zopár týždňov. Túto "klebetu" vypustila do sveta Ornella Koktová, ktorá sa v Survivore udržala len pár dní. O konkrétnych menách však nehovorila... aspoň doposiaľ. V relácii, ktorú má s Agátou Hanychovou, najnovšie povedala, že vie, čo bolo skutočným dôvodom odchodu hasiča Filipa Křížka. 

NEVERA v markizáckom Survivore:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza/VOYO)

„Najprv hovoril, že je jedným z favoritov, potom hral, že nedáva duel. Ondreja Novotného tým veľmi naštval, pretože to bolo nafejkované. To potom odôvodnil tým, že musí odísť, aby zaplatil nájom alebo čo. Ale ku mne sa dostali informácie, že tam boli techtle mechtle a jeho dohnalo svedomie,“ vyhlásila Ornella.

Koktová tiež prezradila meno slečny, s ktorou mal Filip svojej partnerke zahnúť. „Je to taká malá, otravná vegánka, myslím, že sa volá Nikola,“ uviedla indluencerka. „Mal plnú pusinku kecov. Nehovorím, že bol kocúr v trúbe, ale niečo prebehlo. V každom prípade to má byť dôvod, prečo odišiel. Dúfam, že mi nerozbije hubu,“ dodala. Filip, ktorý má doma partnerku a syna, sa k týmto rečiam zatiaľ nevyjadril.

Nikola Kabátová
Zobraziť galériu (3)
Nikola Kabátová  (Zdroj: TV Markíza/VOYO)

Viac o téme: SurvivorFilip Křížek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu