Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Cibulková o deťoch: Domča, kedy budeš tehotná?!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková (Zdroj: Zuzana Gavulová/wildflowers.sk )

BRATISLAVA - Tenistke Dominike Cibulkovej (27) v sobotu zazvonili svadobné zvony. Jej vyvoleným sa stal dlhoročný priateľ Michal Navara. Známa športovkyňa však ani po honosnej svadbe roka nezaháľa a svojich priaznivcov potešila opäť. V Teleráne totiž televíznym divákom prezradila, aké má plány do budúcna a kedy vymení tenisový kurt a raketu za materské povinnosti.

Najúspešnejšia slovenská tenistka Dominika Cibulková vstúpila uplynulú sobotu do životnej dvojhry. Po sedemročnom vzťahu totiž spečatila svoju lásku v bratislavskom Dóme sv. Martina s priateľom Michalom Navarom. Krásna športovkyňa všetkých prítomných doslova ohúrila exkluzívnou svadobnou róbou, či prepychovými doplnkami a to, že bola priam rozprávkovou nevestou, snáď ani netreba nejako zvlášť zdôrazňovať.


Cibulkovej svadba: FOTO z kostola a účet... Len Domča stála 320 tisíc eur!


Po dvojdňovej honosnej oslave sa ale svojím fanúšikom opäť raz pripomenula, a to rovno na televíznych obrazovkách. V markizáckom Teleráne porozprávala nielen priebeh a detaily zo svojho veľkého dňa, ale dokonca prezradila aj to, kedy si novopečení manželia plánujú založiť rodinu. „Ešte mám čas, ešte tak do tých 31 až 32 by som určite chcela hrať. Tak záleží aj od toho, ako sa mi bude dariť. Tak uvidíme, dúfam, že budem zdravá a budem môcť dobre hrať," povedala večne usmiata tenistka.

Všetko bude teda záležať od toho, ako sa bude športovkyňa cítiť a aké výkony bude podávať. Na najkrajšie obdobie v živote ženy sa však Dominika veľmi teší a materstvo si chce užívať plnými dúškami. „Stále si robím srandu, že láska, potom sa budeš ty o nás starať,“ vtipne dodala Cibulková. Rozžiarená Dominika má tak v tejto otázke jasno. Nuž, nechajme sa teda prekvapiť, ako sa tento doslova rozprávkový príbeh bude písať ďalej...

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu