Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vytancujte sa pred Vianocami v balkánskej rozprávke s La3nos a Hotel Balkan

Hotel Balkan PR článok Zobraziť galériu (2)
Hotel Balkan (Zdroj: La3nos )

Vianočné Hopčip je každoročná koncertná rozlúčka kapely La3nos (La3no Cubano) s končiacim sa rokom. Tentokrát si ako hostí pozvali viedenských Hotel Balkan (predtým Balkan Tango Vibes). A práve ich spojenie prinesie do bratislavského KC Dunaja poriadnu dávku tanečnej energie a správneho “opa-tzupa” vibe.

Nebol by to poriadny Hopčip, keby na ňom nehral DJ Matthew. “Gipsy prince” z Bratislavy, ktorého žánrová paleta zahŕňa také farebné rytmy ako balkan beats, gipsy, klezmer, reggae, cumbia, world a ethno-electro, otvorí a zatvorí tento energický večer.

La3nos
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: La3nos )

Spojenie La3nos s Hotel Balkan nie je náhodné. Obaja huslisti z kapiel - Jano Kružliak a Risto Nikolić sa poznajú z medzinárodného projektu, vďaka ktorému odohrali spoločne niekoľko koncertov. Vzniklo tak aj prirodzené priateľstvo medzi kapelami, nakoľko ich príbuzné štýly oslovujú rovnaké publikum.

Okrem toho, La3nos prinesú aj nové veci, ktoré zatiaľ varia a pečú v štúdiu, a keďže dlhšie nehrali pred domácim publikom, majú sa ich fanúšikovia na čo tešiť. Chalani sa posunuli ďalej, experimentujú s novými zvukmi, okrem akustiky, pridali aj efekty a elektroniku. A navyše, začali viac spievať.

Príďte sa zabaviť 21.12.2019 do KC Dunaj, kde sa predtým, než zasadneme pred rozprávky, v jednej poriadne vytancujete. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu