Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Rybníček randí s mladou ekonómkou!

So sympatickou Pezinčankou Janou Krajčovičovou (26) sa šéf verejnoprávnej televízie v jeden podvečer prechádzal ruka v ruke v okolí Bratislavského hradu. Zobraziť galériu (4)
So sympatickou Pezinčankou Janou Krajčovičovou (26) sa šéf verejnoprávnej televízie v jeden podvečer prechádzal ruka v ruke v okolí Bratislavského hradu.

BRATISLAVA - Konečne našiel lásku! Generálny riaditeľ Slovenskej televízie (STV) 35-ročný Richard Rybníček má priateľku. So sympatickou Pezinčankou Janou Krajčovičovou (26) sa šéf verejnoprávnej televízie v jeden podvečer prechádzal ruka v ruke v okolí Bratislavského hradu. Zaujímavý párik neunikol pozornosti turistov, ktorých zarazila najmä nápadná podobnosť muža so šéfom estévečky...

Rybníček sa so svojou priateľkou prechádzal po nádvorí Hradu už hodinu pred začiatkom V. ročníka letných Shakespearovských slávností - festivalu slovenských inscenácií, ktoré sa na Bratislavskom hrade začali. A práve tam mala dvojica namierené.

Zo správania páru bolo zrejmé, že sa už nejaký čas poznajú. Ich živú konverzáciu striedali krátke pauzy, v ktorých slová strácali zmysel. Richard a Jana sa aj napriek prítomnosti zvedavých pohľadov náhodných okoloidúcich neubránili letmým dotykom či objatiam. Romantické rande po nádvorí Hradu a v jeho okolí zakončili na divadelnom festivale.

"Janka je cieľavedomá, ambiciózna žena s veľkým srdcom. Našiel som v nej človeka, ktorý mi je oporou, a to si veľmi vážim," nešetril chválou na adresu svojej šarmantnej priateľky spokojnosťou žiariaci riaditeľ STV. Jana Krajčovičová je čerstvou absolventkou bratislavskej Ekonomickej univerzity a podľa zistení Nového Času pracuje v známej poradenskej firme. Práve ona je prvou ženou, ktorá sa po štyroch rokoch od smrti Rybníčkovej priateľky Zuzany objavila po jeho boku. "Náš vzťah už nechcem ďalej tajiť, pretože som si uvedomil, čo k Janke cítim a nechcem sa už viac skrývať," poznamenal Rybníček, ktorý musel s Jankou dosiaľ randiť v susednom Česku.

O svojom partnerovi z najvyššieho postu verejnoprávnej televízie sa s nadšením vyjadruje aj samotná Jana Krajčovičová: "Richard ma zaujal, pretože je gentleman a osobnosť s charizmou. Aj preňho sú dôležité rovnaké hodnoty ako pre mňa, máme veľa spoločného a rozumieme si. A navyše sa máme radi a to je to hlavné," s úsmevom priznala "farbu" sympatická Pezinčanka.

Hoci láska Richarda a Jany trvá iba mesiac, obaja presvedčivo tvrdia: Zdá sa, že to môže byť ten pravý vzťah..

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu