Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Drobová už nie je sama: Má nového a mladšieho... toto je ON!

Gabika Drobová a Karol Ruman Zobraziť galériu (13)
Gabika Drobová a Karol Ruman

BRATISLAVA – Nepohnú sa od seba ani na krok! Dramaturgička Gabriela Drobová (36) už nie je sama. Podľa našich informácií má markizácka plavovláska po svojom boku nového muža. Je ním podnikateľ Karol Ruman (35).

Šéfka najväčších markizáckych projektov Gabriela Drobová je napriek nedávnemu úrazu, o ktorom sme vás včera informovali, šťastná. Úsmev na tvári má vďaka novému chlapovi! Plavovláske síce len pred pol rokom stroskotal vyše dvojročný vzťah s podnikateľom Romanom Antalom, podľa všetkého je však opäť zamilovaná. Jej nový objav je podľa našich informácií tiež podnikateľ. Blondínkino srdce si tentokrát údajne získal finančník Karol Ruman.

Podnikateľ sa okolo markizáckej plavovlásky „motá“ už dlhší čas. Nenechal si ujsť niektoré kolá tanečnej súťaže Let´s Dance 4. Dokonca ani finále a následnú afterpárty, kde, samozrejme, nechýbala Drobová. A tým ich stretnutia nekončia. Oboch sme tento týždeň videli v spoločnosti už dokonca dvakrát. V pondelok si vyrazili na párty, kde sa Ruman od zranenej Gabiky nepohol na krok a dokonca jej celý čas nosil kabelku, v stredu nevynechali ďalšiu akciu.

Keď sme chceli od Drobovej vedieť o vzťahu viac, bola veľmi stručná. „Tak to by som nekomentovala,“ povedala markizáčka, čím však naše informácie o novom vzťahu vôbec nepoprela. Dôkazom náklonnosti, ktorá presahuje medze kamarátstva, môže byť aj to, že čím viac pribúdali na stredajšej akcii nočné hodiny, tým viac sa k sebe mali. A nepohli sa od seba. Napriek tomu Drobová poprela, že by mala v súkromí niečo nové.

Gabika robí zrejme tajnosti preto, lebo si chce svoje šťastie ustrážiť pred medializáciou čo najdlhšie. Veď aj pri predchádzajúcom vzťahu dlho zatĺkala, že má po svojom boku nového partnera. Nechajme sa prekvapiť, ako sa to medzi dramaturgičkou a podnikateľom bude ďalej vyvíjať.  

Sledujte TOPKY TV: Drobová s údajným priateľom Karolom Rumanom!



Kto sa stará o Gabiku Drobovú?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu