Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Kate Winslet si chodí do práce oddýchnuť

Kate Winslet Zobraziť galériu (8)
Kate Winslet

LONDÝN - Do postavy, ktorú hrá, sa najľahšie dostane vtedy, ak nosí správnu bielizeň. Najdôležitejšia je vraj podprsenka, prezrádza svoje malé tajomstvo britsko-americká filmová hviezda Kate Winslet.

"Začínam s podprsenkou. Ak je správna, všetko ostatné potom ,sadne` na svoje miesto," hovorí o svojich malých hereckých rozmaroch krásna herečka, ktorá si získala prezývku Anglická ruža. S režisérom Samom Mendesom má Kate dve deti - štvorročnú Miu a jednoročného Joea. Rodinný život 29-ročnej matky je vraj taký náročný, že práca pred kamerou jej pripadá ako oddych.

"Keď máte malé deti, práca sa stáva dovolenkou," hovorí. Najúžasnejšie pritom je vraj to, že okolo nej vtedy lieta celý tím spolupracovníkov a jediný, kto od nej niečo potrebuje, je režisér, nie dve malé deti. "Je to ako v rozprávke. Niekto iný mi urobí účes, niekto iný mi urobí mejkap. Opäť som sa zaľúbila do svojej práce po tom, ako som sa stala matkou," nadchýna sa Kate, ktorá za film Večný svit nepoškvrnenej mysle získala tento rok svoju štvrtú nomináciu na Oscara.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu