Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Simply Red v Bratislave: Organizátorov prekvapili!

Mick Hucknall Zobraziť galériu (5)
Mick Hucknall

BRATISLAVA - Slávna britská skupina Simply Red s charizmatickým Mickom Hucknallom predstaví svoje najväčšie hity už túto nedeľu 28. júna 2009 v NTC Sibamac Aréne. Požiadavky kapely v súvislosti s blížiacim sa koncertom prekvapili slovenských organizátorov.

Na prekvapenie organizátora požiadavky kapely a jej manažmentu sú štandardné a ničím výnimočné. Podľa vyjadrenia speváka nechcú zaujať prehnanými nárokmi a reklamou, ale výnimočným koncertom. V šatni teda bude mať Mick Hucknall iba neperlivú vodu, nádobu s ľadom a dve fľaše kvalitného francúzskeho šampanského. 

Kapela zasa uprednostní zahraničné pivo, vodu a kvalitné francúzske víno. Občerstvenie pred a po koncerte má byť zostavené z mäsa, rýb a vegetariánskych jedál. Radi sa nechajú prekvapiť lokálnymi špecialitami. Produkčný tím si však vystačí aj s pizzou, či sendvičmi. Počas svojho turné sa kapela Simply Red presúvala špeciálne upravenými autobusmi, ktorými prídu na Slovensko z Budapešti a od nás sa presununú do Dánska. 

V súvislosti s ich blížiacim sa bratislavským koncertom je zaujímavé, že v hlavnom meste Simply Red v nedeľu vystúpia naposledy! Líder kapely Mick Hucknall sa totiž v minulom roku rozhodol venovať sólovej kariére, a práve preto je aktuálne turné Simply Red, ktoré potrvá do roku 2010, posledným v ich kariére. Svoje rozhodnutie odôvodňuje spevák aj tým, že 25 rokov je podľa neho viac ako dosť. Simply Red končia svoju kariéru vydaním albumu najväčších hitov, ktoré predstavia aj počas spomínaného turné s príznačným názvom Greatest Hits World Tour. Oslávia ním 25. výročie založenia skupiny.

Fenomenálna kariéra Simply Red trvá takmer tri desaťročia a počas tohto obdobia vydali 10 štúdiových albumov, získali množstvo ocenení a predali viac ako 50 miliónov kópií zo svojich nahrávok po celom svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu