Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

V Babinej zhorela Marilyn!

Erotický salón Marilyn Zobraziť galériu (8)
Erotický salón Marilyn

ZVOLEN - Známy erotický salón Marilyn v Babinej pri Zvolene zachvátili v noci plamene. Oheň spozorovala obyvateľka susedného domu, ktorá privolala hasičov. Po ich príchode už horela takmer celá strecha aj vnútorné zariadenie. Hasičom zo Zvolena prišli na pomoc kolegovia z Krupiny, oheň sa pokúšali skrotiť aj dobrovoľníci z Babinej. Pod kontrolu ho dostali asi po hodine a ďalšie dve hodiny ešte hasili menšie ohniská.

Celkovo pomáhali tri cisterny. Podľa hasičov oheň niekto úmyselne založil. Vo vnútri sa totiž našli obaly z horľavých kvapalín. „Ohniská sme našli na piatich miestach, kvapalina bola rozliata nielen na prízemí, ale aj v hotelovej časti," spresnil Poništ. O akú horľavinu išlo určí až chemická analýza.

Majitelia erotického salóna odhadli škodu na 2,3 milióna korún (76 346 €). Prípad vyšetruje polícia. Preveruje viaceré verzie a motívy. Či objekt niekto zapálil z pomsty, alebo ide o poistný podvod. Zatiaľ totiž nezistili násilné vniknutie do objektu. V čase požiaru nebol v erotickom salóne nikto prítomný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu