Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

Markizák s NOVOU FRAJERKOU, Adam z Love Islandu ROZBIL PAPUĽU súperovi a... Vyhrala TÁTO farmárka!

Airbus A319 leteckej spoločnosti ČSA. FNC 7 Zobraziť galériu (3)
Airbus A319 leteckej spoločnosti ČSA. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Poslednú októbrovú sobotu sa v Bratislave konalo siedme podujatie organizácie Fight Night Challenge. Atraktívne zápasy si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Moderátor Krištor Králik (32) prišiel s novou priateľkou, Adam Sedro (30) z Love Islandu v prvom kole rozbil ústa súperovi a... Vyhrala táto farmárka!

Galéria: Fight Night Challenge 7

Zápasová karta s množstvom známych osobností priniesla celkovo dvanásť atraktívnych súbojov, ktoré si do Bratislavy prišlo vychutnať obrovské množstvo známych Slovákov. Medzi divákmi sa objavili napríklad moderátor Krištof Králik, ktorý po rozvode s českou modelkou Petrou Mácovou do spoločnosti hrdo vodí svoju novú lásku Veroniku. 

Krištof Králik s priateľkou Veronikou
Zobraziť galériu (3)
Krištof Králik s priateľkou Veronikou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Bojovú noc si prišla vychutnať aj Gabriela Ruman s manželom Karolom, influencerka Katarína Vavrovicová známa ako Katezinka. Attila Végh s manželkou Natáliou, šéfkuchár z markizáckeho Na nože Martin Novák, Jasmina Alagič Vrbovská, Patrik Rytmus Vrbovský či hudobník Martin Valihora. A rozhodne sa bolo na čo pozerať... 

Gabriela Ruman Drobová, Jasmina Alagič Vrbovská, Karol Ruman
Zobraziť galériu (3)
Gabriela Ruman Drobová, Jasmina Alagič Vrbovská, Karol Ruman  (Zdroj: Ján Zemiar)

V klietke sa totiž okrem ostrieľaných bojovníkov, ku ktorým patrí už aj exfarmár Michal Mošpan či syn politika Richarda Sulíka, Filip Sulík, pridal aj finalista tretej série reality šou Love Island Adam Sedro, ktorý sa postavil proti Benjaminovi Árvayovi. A už v prvom kole svojmu súperovi rozťal peru. Zápas napokon skončil víťazstvom pre Adama, ktorá si vypýtal miestenku aj na decembrové podujatie.

Prvýkrát sa do klietky postavili aj účastníčky 15. a 16. série obľúbenej markizáckej reatliy šou Farma, Azra Sokira a Ella Kruželáková. Druhá menovaná na svoju súperku od začiatku vytvárala obrovský tlak, čo jej napokon prinieslo vytúžené ovocie v podobe víťazstva. Víťazom "farmárskeho duelu" sa tak stala Azra. Všetky výsledky nájdete TU »

Viac o téme: Krištof KrálikFight Night ChallengeAzra SokiraAdam SedroElla Kruželáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu