Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Jennifer Lopez a Ben Affleck po rozvode: Herec koniec vzťahu ani trochu neľutuje… Veľké plány speváčky!

Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kríza Jennifer Lopez (55) a Bena Afflecka (52) vyvrcholila počas leta, kedy speváčka podala žiadosť o rozvod. S odstupom času však známy herec rozhodnutie ukončiť ich vzťah podľa zdroja z jeho okolia vôbec neľutuje a hudobníčka má mať veľké kariérne plány.

Rozvod prominentnej dvojice sa počas tohto roka stal jednou z najsledovanejších tém nielen sveta šoubiznisu. Celá kauza vyvrcholila v auguste, kedy podala Lopez žiadosť o rozvod a pred nedávnom o tomto náročnom období po prvýkrát prehovorila aj verejne.

V týchto dňoch o dvojici prehovorili aj ľudia z ich okolia. Zdroj blízky slávnemu hercovi pre magazín People povedal, že Affleck od mája, kedy sa odsťahoval z ich spoločného domu, už svoju minulosť vôbec nerieši. „Momentálne sa sústredí len na svoju prácu a deti. Neustále sa snaží, aby robil čo najviac a je šťastný," povedal zdroj z okolia umelca.

Pre Lopez bol rozvod oveľa ťažší, čo potvrdil aj spomínaný rozhovor. Aj ona sa však chce momentálne naplno venovať kariére a podľa jej okolia sa môžu jej fanúšikovia tešiť na jej hudobný návrat.

„Je priorita je momentálne hudba. Nemá však dôvod sa k nej vracať, pokiaľ to nebude vo veľkom a kritici si nepovedia, že je to stará dobrá Lopez. Potrebuje poriadny hit. Chce ich mať viac a takisto bude pracovať na novom albume," doplnil zdroj blízky speváčky pre Page Six.

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck, Jennifer Lopez  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu