Nedeľa13. október 2024, meniny má Koloman, zajtra Boris

Vážna nehoda na východe Slovenska! Zasahoval aj vrtuľník, zranili sa traja ľudia

Aktualizované Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

KRAVANY - V sobotu popoludní došlo k vážnej dopravnej nehode dvoch vozidiel medzi obcami Kravany a Bačkov. Prvotné policajné informácie hovorili o nehode kamiónu a autobusu. Polícia a záchranné zložky zasahujú na mieste nehody. Cestu museli uzavrieť v oboch smeroch. Informuje o tom košická krajská polícia.

archívne video

Šialené zábery! Do cisterny pri zásahu narazilo osobné auto, hasičov delili od zrážky centimetre (Zdroj: Facebook/Hasiči Karlovarského kraje HZS KVK)

V sobotu dopoludnia došlo k dopravnej nehode medzi osobným a dodávkovým vozidlom. "Vodič dodávky podľa doterajších zistení z doposiaľ nezistených príčin nezastavil na Stopke, vošiel do križovatky z vedľajšej cesty, pričom nedal prednosť v jazde prichádzajúcemu osobnému autu a došlo k zrážke. Obidve vozidlá skončili v priekope, osobné vozidlo ešte narazilo do dopravnej značky," priblížila polícia.

Vážna nehoda na východe
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Dopravná nehoda si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiadala ťažké zranenia vodiča dodávky, jeho spolujazdec a vodič osobného auta sa zranili ľahko. Obom vodičom bola odobratá krv na zistenie alkoholu. Na mieste zasahoval aj vrtuľník. Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a presná príčina vzniku tejto nehody je predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestná doprava.

Viac o téme: NehodaBačkovKravany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu