Nedeľa13. október 2024, meniny má Koloman, zajtra Boris

Známa speváčka prehovorila o závislosti: Bola zmierená s koncom... Ukázala záber, kedy bola na úplnom dne!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Britská speváčka Michelle Heaton (45) si počas svojej kariéry užila veľkú slávu, ale aj tvrdý pád. Ten spôsobila jej závislosť na drogách a alkohole a počas tohto týždňa si toto obdobie pripomenula záberom, na ktorom bola podľa svojich slov na úplnom dne.

Známa hudobníčka sa najviac zviditeľnila hlavne vďaka pôsobeniu v kapele Liberty X. Jej život však ničila závislosť na alkohole a drogách, počas ktorej mala obdobie, kedy pila 2 fľaše vína a jednu fľašu vodky denne. V roku 2021 však kvôli tomu len o vlások unikla smrti a následne začala s jej závislosťou bojovať. K tomuto neľahkému obdobiu sa vrátila 10. októbra, ktorý je na celom svete venovaný Svetovému dňu duševného zdravia.

Michelle Heaton
Zobraziť galériu (2)
Michelle Heaton  (Zdroj: Profimedia)

„Dnes je Svetový deň duševného zdravia. Bohužiaľ, takýchto fotiek mám stovky. Nikdy som ich počas boja so závislosťou a traumami neukázala a nepozerala som sa na ne. Naďalej budem zdieľať môj príbeh. Vždy tu bude niekto, kto trpí rovnako, ako ja. Niekto, kto nie je schopný požiadať o pomoc, prestať piť a brať drogy, stratil ľudí, ktorých miloval a kto nevidí z tohto tmavého, hrozného miesta cestu," napísala Heaton.

„Na tejto fotke vidím na mojich očiach, že som to vzdala. Akceptovala som, že môj život skončil a ak by som takto pokračovala, tak by som určite zomrela. Mala som len malý moment, kedy som požiadala o pomoc. Tá tam bola aj predtým, len som ju nevidela a nechcela prijať. 3 a pol roka neskôr chcem len to, aby tí, čo trpia, mali podobný moment. Vždy je tam riešenie, môžete sa z toho dostať. Je možné žiť život bez strachu a utrpenia," doplnila speváčka.

Viac o téme: Michelle Heaton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu