Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Halina Pawlowská (69) vo vážnom stave: KOLAPS PĽÚC... Bez prístrojov to nejde!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Ako sme na Topkách minulý týždeň informovali, po Jiřine Bohdalovej skončila v nemocnici aj Halina Pawlowská (69). Spisovateľka a moderátorka mala veľké problémy s dýchaním, pľúca jej doslova skolabovali. Aktuálne sa bez prístrojov nezaobíde!

Pred desiatimi dňami Haline Pawlowskej skolabovali pľúc. Nemohla dýchať a vo vážnoms tave skončila v nemocnici. Dnes je už spisovateľke a moderátorke omnoho lepšie, je pri vedomí, no vyhraté stále nemá. Ako informuje denník Aha!, zostáva v nemocnici a na dosah musí mať stále prístroje. 

Halina Pawlowská (69) vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Partner Karel Czaban však dúfa, že ju každú chvíľu pustia domov. „Ja dúfam, že ju už o pár dní pustia,“ netají svoje priaznie filmový režisér, ktorý ju pravidelne navštevuje. Rovnako ako dcéra Natálie (43) a vnuk Hugo (14). Halina vraj komunikuje a tešia ju pozdrav od kamarátov a kolegov. Návštevy však zatiaľ prijímať nechce. „Mama sa sama rozhodne, kedy a či vôbec chce o svojom zdravotnom stave informovať,“ dodala dcéra.

No hoci sa zdá, že u Haliny išlo o náhly kolaps pľúc, kolegyňa zo seriálu Zoo si myslí, že zdravotné problémy jej trvali už aspoň pol roka. „Myslím si, že s Halinou to nebolo dobré už na jar. Už vtedy za ňu Martina Hudečková zaskakovala. Prečo, sme sa ale nikdy nedozvedeli. Vraj nemá čas... To sa nám ale ako ospravedlnenie veľmi nezdalo,“ odhalila. Dokonca jej vraj už vtedy robilo problém vyjsť zopár schodov do maskérne. „Maskérky museli za ňou dole na pľac,“ dodala. 

Halina Pawlowská (69) vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Halina Pawlowská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu