Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

AKTUÁLNE Tragická nehoda v Bratislave! VIDEO Vozidlo Boltu ostalo na šrot: Zasahujú všetky záchranné zložky

Vážna nehoda na Husákovej odbočke v Bratislave AKTUALIZOVANÉ Zobraziť galériu (2)
Vážna nehoda na Husákovej odbočke v Bratislave (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Tragická dopravná nehoda sa stala v Bratislave na križovatke Brnianska a Prokopa Veľkého smerom do centra. Auto známej prepravnej spoločnosti ostalo po nehode na šrot. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky.

Bratislavská polícia aktuálne zasahuje pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v Bratislave pri Patrónke v smere do centra. Na križovatke Brnianska a Prokopa Veľkého smerom do centra sa mali zraziť dve osobné autá.

Vážna dopravná nehoda na Husákovej odbočke v Bratislave (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Po ceste mimo prechodu pre chodcov mala prechádzať chodkyňa. Vodič prepravnej spoločnosti značky Bolt sa jej snažil vyhnúť. Zrážke však už nedokázal zabrániť. Hovorkyňa bratislavskej polície nám potvrdila, že na mieste evidujú jednu obeť.

Tragická nehoda na Husákovej odbočke v Bratislave
Zobraziť galériu (2)
Tragická nehoda na Husákovej odbočke v Bratislave  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Krátko po 14:00 h došlo na Pražskej ulici smerom na ulicu Prokopa Veľkého k dopravnej nehode s účasťou dvoch osobných motorových vozidiel a chodkyne. Tá pri nehode utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Premávka je v danom úseku usmerňovaná hliadkou polície. Presné príčiny, ako aj okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," poznamenala policajná hovorkyňa. Vodič a spolujazdkyňa mali byť prevezení do nemocnice

 

TRAGICKÁ NEHODA V HLAVNOM MESTE BRATISLAVA - Operátor tiesňovej linky 155 vyslal tri ambulancie záchrannej zdravotnej...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Thursday, October 3, 2024

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR na sociálnej sieti uviedlo, že na miesto dopravnej nehody boli vyslané tri ambulancie záchrannej zdravotnej služby. "Z miesta máme hlásených troch zranených. Ďalšia osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," priblížilo operačné stredisko. Polícia pôvodne uvádzala, že k dopravnej nehode došlo na Pražskej ulici.

Viac o téme: NehodaTragédiaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu